weergegeven: 1-4 van 4 resultaten
Overig

Anders

Er bestaat natuurlijk nog meer dan alleen taart. Er zijn dan ook andere soorten zoetigheden los te bestellen of bijvoorbeeld in een box. Zit je keuze er niet bij? Geen probleem, bijna alles is mogelijk. Vraag naar de vele mogelijkheden via het contactformulier.

Overig

Cakepops

Cakepops zijn populair bij de wat kleinere kinderen (maar ook volwassenen hoor) omdat je ze zo lekker in de hand kunt nemen. Erg leuk om de cakepop te combineren met een taart in hetzelfde thema. Cakepops zijn te maken in verschillende thema’s en smaken. Vanille, chocola, red velvet, Oreo… Zit je smaak of thema er niet bij? Vraag naar de vele mogelijkheden.

Overig

Macarons

Macarons zijn een soort schuimkoekjes gemaakt van o.a. amandeldeel gevuld met ganache. Te maken in allerlei verschillende kleuren, thema’s en smaken. De smaken die o.a. mogelijk zijn: witte chocola, pistache, kokos of pistache.

Overig

Cupcakes

Met cupcakes kun je alle kanten op. Groot, klein, vanille, chocola, red velvet, fondant. Wel of geen vulling. Ook leuk om te combineren met bijvoorbeeld een bijpassende taart of cakepops. Vraag naar de vele mogelijkheden.